100 tineri manageri de top. Alexandru Stoinea, ASBIS Romania: Sunt multe provocări, atât interne, cât şi externe, şi este normal, ţinând cont de vremurile în care trăim şi de dinamica din jurul nostru

Postat la 05 septembrie 2024 29 afişări

100 tineri manageri de top. Alexandru Stoinea, ASBIS Romania: Sunt multe provocări, atât interne, cât şi externe, şi este normal, ţinând cont de vremurile în care trăim şi de dinamica din jurul nostru

Alexandru Stoinea, General Manager, ASBIS Romania, 37 de ani


Cifră de afaceri (2023): 281,9 mil. lei

Profit net (2023): cca 381.000 lei

Număr de angajaţi: 65


Este general manager al ASBIS România din 2023, când a preluat această funcţie după trei ani petrecuţi în companie la conducerea diviziei consumer. Cu o carieră de 17 ani în IT, care include atât poziţii în companii locale, cât şi internaţionale, dar şi o experienţă de antreprenoriat, Alexandru Stoinea este licenţiat în economie şi urmează un program de Executive MBA de la Quantic School of Business and Technology din Washington. Principalul său obiectiv de carieră este să capete cât mai multă experienţă pe o poziţie de conducere astfel încât să îşi poată ajuta colegii şi compania în care lucrează să evolueze. „Sunt multe provocări, atât interne, cât şi externe, şi este normal, ţinând cont de vremurile în care trăim şi de dinamica din jurul nostru. Le analizăm pe fiecare în parte, măsurăm impactul şi apoi luăm măsurile necesare.”

„Citesc cărţi despre leadership, dar cred că cel mai bine îţi dezvolţi anumite abilităţi prin practică. Oricine interacţionează cu oameni poate fi un lider, nu e nevoie de o funcţie sau de un titlu pe LinkedIn pentru asta. Este o abilitate pe care o avem cu toţii, dar, dacă nu o dezvoltăm şi nu o practicăm, nu o putem aplica. Asta nu înseamnă că toţi îşi doresc să fie lideri, unii nu îşi doresc şi este OK.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.