Cine este antreprenoarea care a construit de la zero una dintre cele mai importante şi longevive companii de comunicare din ţara noastră

Postat la 19 septembrie 2024 90 afişări

Cine este antreprenoarea care a construit de la zero una dintre cele mai importante şi longevive companii de comunicare din ţara noastră

100 Cele mai puternice femei din business. Veronica Savanciuc, Preşedinte, Lowe Group

Cifră de afaceri (2023): 49 mil. euro

Număr de angajaţi: 150


Biografie: Veronica Savanciuc face parte din generaţia de antreprenori care au pus bazele industriei de publicitate din România. În 1993, Plus Advertising, una dintre primele agenţii de publicitate full-service din România, îşi începea activitatea în Bucureşti. 31 de ani mai târziu, Lowe Group România este unul dintre cele mai importante şi longevive companii de comunicare din ţară şi cuprinde agenţii ce oferă servicii integrate de marketing şi comunicare: MullenLowe România (advertising), Initiative (media), Medic One (comunicare medicală), Golin (public relations) şi Path (unit-ul din Lowe Group specializat în analiza şi interpretarea datelor).


► În urmă cu două decenii, aspiraţiile mele profesionale erau axate pe dezvoltarea businessului pe care l-am înfiinţat acum 31 de ani împreună cu partenerul meu, Paul Radu. Industria de publicitate din România era încă tânără, iar piaţa se afla într-o creştere accelerată, cu un apetit sporit pentru astfel de servicii. 

► Aşteptările mele s-au materializat şi pot spune că, pe alocuri, au fost chiar depăşite. 20 de ani mai târziu, iată-ne consolidând unul dintre cele mai puternice grupuri de comunicare de pe piaţă. Alături de colegii şi clienţii noştri am marcat o serie de premiere în business, am avut curajul să şi greşim, am lucrat pentru sute de branduri, iar unii dintre clienţi ne sunt alături încă din primul an. Toate acestea se datorează, în mare măsură, unei ambiţii aparte, definită prin pasiune, actualizarea constantă a competenţelor şi o energie specială a echipei.

► Mă gândesc la viitor cu optimism şi nu îmi place să o fac altfel. Vom vedea vedea schimbări uimitoare, în ritm accelerat şi probabil în toate domeniile. Ar fi atât de mult de vorbit aici încât mă voi întoarce la grupul nostru. Mă aştept să continuăm să avem curaj, să îmbăţişăm noul, să rămânem mânaţi de aceeaşi pasiune pentru inovaţie şi să ne menţinem cu un pas înaintea pieţei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.