Cine este Dani Caramihai, unul dintre oamenii din spatele restaurantelor Fratelli
100 Cei mai admiraţi CEO din România - 069. Dani Caramihai, CEO şi cofondator, Fratelli Group
#businessinfamilie #antreprenorulnoptiloralbe #plandeafaceripentrudistractie
Dani Caramihai a ştiut încă din liceu că vrea să îi urmeze tatălui său în industria de restaurante – el cumpărase la începutul anilor '90 restaurantul Casa Albă din Băneasa. A lucrat alături de tatăl său până la 28 de ani, respectiv până la finalul lui 2004, acesta fiind, de altfel, momentul în care cei patru asociaţi – doi prieteni şi doi veri – au început să scrie istoria grupului Fratelli.
Cei patru (fraţii Liviu şi Mihai Popescu, Dani Caramihai şi Nicu Mărgeanu) au înfiinţat businessul cu o investiţie iniţială de 170.000 de euro. Dani Caramihai se ocupă de managementul de zi cu zi al businessului Fratelli, unul dintre cele mai mari grupuri locale din HoReCa, iar ceilalţi îşi împart atribuţiile de comunicare, design şi zona juridică.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro