Cod portocaliu de averse, vijelie şi grindină în vestul ţării

Autor: Petru Mazilu Postat la 26 iunie 2024 62 afişări

Cod portocaliu de averse, vijelie şi grindină în vestul ţării

Administraţia Naţională de Meteorologie avertizează că în vestul ţării urmează o perioadă cu averse, vijelie şi grindină. ANM a emis cod portocaliu.

Meteorologii avertizează că vor fi „averse torenţiale care vor acumula 30...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie şi grindină de mici dimensiuni”:

Sunt vizate localităţile Chişineu-Criş, Macea, Şimand, Grăniceri, Socodor, Pilu şi Zerind din judeţul Arad. De asemenea, pe listă sunt Beiuş, Ştei, Bunteşti, Pietroasa, Finiş, Lunca, Drăgăneşti, Avram Iancu, Cociuba Mare, Rieni, Şoimi, Vaşcău, Câmpani, Budureasa, Uileacu de Beiuş, Nucet, Tărcaia, Căpâlna, Lazuri de Beiuş şi Pocola din judeţul Bihor.

Avertizarea cod portocaliu este valabilă miercuri, până la ora 16.30.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cod,
averse,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.