Povestea femeii care a construit una dintre cele mai mari afaceri din România. Ea a început acum 20 de ani

Postat la 01 iunie 2024 270 afişări

Povestea femeii care a construit una dintre cele mai mari afaceri din România. Ea a început acum 20 de ani

100 Cele mai puternice femei din business. Doris Andronescu, Director general, Sanador

Cifră de afaceri (2022)*: 610,2 mil lei

Profit (2022)*: 36,6 mil. lei

Număr de angajaţi: 1.477

*conform datelor de la Ministerul Finanţelor


Biografie:

De profesie medic, Doris Andronescu a pus bazele Sanador în 2001, compania devenind unul dintre cei mai mari furnizori privaţi de servicii medicale din România


► În urmă cu 20 de ani înfiinţasem deja Sanador, deci făcusem o opţiune. Am profesat zeci de ani în domeniul medicinei interne şi al nefrologiei. Atunci când am decis să fac pasul decisiv către sistemul medical privat, am plecat de la Spitalul de Nefrologie „Carol Davila” Bucureşti. Pasiunea pentru excelenţă, exigenţa ridicată şi profesionalismul din acest spital m-au făcut să-mi doresc mai mult!

► Nu ştiam atunci cât de dificilă avea să fie construirea unui sistem medical privat care să seteze standardul de excelenţă în România. Cu multă perseverenţă şi pasiune, poţi însă să transformi visurile în realitate. Traseul meu profesional a fost o călătorie plină de provocări şi împliniri, bazat pe valori puternice, calitatea şi integritatea, care mă ghidează în tot ceea ce întreprind.

► Este o întrebare dificilă, mai ales în contextul evenimentelor din ultima vreme... Viitorul este imprevizibil! Dacă poate cineva să vă răspundă, ar fi extraordinar, ne-ar folosi tuturor! În ce priveşte Sanador, suntem pregătiţi să răspundem la provocările viitorului şi aducem viitorul în prezent pentru pacienţii din România prin seria continuă de premiere medicale şi prin standardele de excelenţă care ne caracterizează. Ne angajăm să rămânem la vârful tehnologiei şi să oferim pacienţilor noştri cele mai avansate tratamente şi servicii medicale, într-un mediu care promovează confortul şi siguranţa.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.