LIVE: ZF Real Estate by Storia.ro - Cum redefineşte flexibilitatea piaţa de birouri?

Avertisment pentru şoferii care plătesc poliţe RCA. Ce urmează în 2025 după plafonarea tarifelor

Autor: Mircea Nica Postat la 15 octombrie 2024 8 afişări

Avertisment pentru şoferii care plătesc poliţe RCA. Ce urmează în 2025 după plafonarea tarifelor

După aproximativ un an şi jumătate de îngheţare a tarifelor RCA, începutul anului viitor ar putea însemna că această formă de plafonare nu se va mai prelungi. Sorin Mititelu, vicepreşedintele ASF responsabil de piaţa asigurărilor, a spus în cadrul Conferinţei ZF/Omniasig “Asigurările, instrument de protecţie, dar şi de dezvoltare economic”, organizată la Iaşi, cel mai probabil, începutul anului viitor va însemna o intrare în normalitate.

“A fost o perioadă mare în care am aplicat acest regim de plafonare a tarifelor RCA, însă evident că există şi un final, cel mai probabil, din analize de la 1 ianuarie 2025 se va intra în normalitate. Sunt semnale pozitive. Indicatorii de solvabilitate şi lichiditate se află la un nivel confortabil. Vedem o eficientizare a pieţei de asigurări pe RCA. Rata combinată RCA la S1/2024 se află la 95%, un rezultat nemaiîntâlnit în ultimii 10-15 ani. Practic această perioadă în care am avut sistemul de tarifare îngheţat a condus la o anumită aşezare. Vedem rezultate pozitive în această direcţie”, a spus Sorin Mititelu în cadrul intervenţiei din conferinţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rca,
tarife,
incepere,
plafona

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.