Boloş: Guvernul Ciucă a alocat cei mai mulţi bani europeni pentru dezvoltarea autorităţilor locale

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 31 mai 2024 18 afişări

Ministrul de Finanţe, Marcel Boloş, spune că guvernul condus de liderul PNL, Nicolae Ciucă, a alocat cei mai mulţi bani europeni pentru dezvoltarea autorităţilor locale. „Este fără precedent”, apreciază el.

Boloş: Guvernul Ciucă a alocat cei mai mulţi bani europeni pentru dezvoltarea autorităţilor locale

„Toţi antevorbitorii au vorbit despre investiţii. Aceasta este politica PNL, corectă, de dezvoltare a investiţiilor, de susţinere a lor prin orice modalitate. Dacă ceva e remarcabil, o spun cu toată tăria şi convingerea, că pe vremea guvernului Ciucă, când eram membru în guvernul României şi eram ministru al fondurilor europene, cea mai mare alocare pentru dezvoltarea autorităţilor locale din fonduri europene a fost alocată - peste 11 miliarde de euro. Este fără precedent. De aceea, acest lucru este remarcabil în politica unui guvern, pentru că de aici aşteptăm efct multi-plicator pe termen lung”, afirmă Marcel Boloş.

El mai spune că Guvernul Ciucă a alocat pentru regiunea Bucureşti Ilfov 1,4 miliarde euro.

„Este o alocare fără precedent, în care municipiul Bucureşti, judeţul Ilfov au acces la finanţări printre cele mai însemnate”, încheie Boloş..

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
boloş,
ciucă,

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.