CCR respinge contestaţia Dianei Şoşoacă

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 07 octombrie 2024 20 afişări

Judecătorii CCR au respins, luni, cu unanimitate de voturi, contestaţia Dianei Şoşoacă la decizia de neînregistrare a candidaturii sale la alegerile prezidenţiale.

CCR respinge contestaţia Dianei Şoşoacă

„În urma deliberărilor, Curtea Constituţională, (...) cu unanimitate de voturi a respins contestaţia formulată de doamna Iovanovici – Şoşoacă Diana împotriva neînregistrării candidaturii doamnei Diana Iovanovici-Şoşoacă la alegerile

pentru Preşedintele României din anul 2024”, potrivit unui comunicat de presă.

Judecătorii CCR au respins şi sesizările privind candidaturile Elenei Lasconi şi lui Marcel Ciolacu, dar şi mai multe contestaţii ale unor candidaţi care au reclamat că BEC le-a fost respins dosarul de candidatură.

Diana Şoşoacă nu poate candida la Preşedinţia României, după ce Biroul Electoral Central (BEC) a respins şi a doua candidatură depusă de europarlamentar. Decizia de duminică a fost atacată la CCR.

Primul dosar de candidatură a fost respins sâmbătă de judecătorii CCR.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ccr,
şoşoacă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.