Cine este Electromontaj, compania care a câştigat un contract de retehnologizare la Hidroelectrica de 188 mil. euro

Postat la 03 iulie 2024 34 afişări

Începând cu anul 2016, Hidroelectrica a lansat cinci procese de achiziţie pentru retehnolo­gizarea centralei hidroelectrice Vidraru, cauza principală a neatribuirii acestora fiind constituită de neconformitatea ofertelor primite cu cerinţele caietului de sarcini.

Compania Electromontaj SA a terminat anul trecut cu o cifră de afaceri de circa 673 de milioane de lei, cu 52% mai mare faţă de cel din 2022, arată datele de pe platforma Termene.ro. Din grupul Electromontaj fac parte companiile Emfor, Iproeb, Electrotehnica şi Hidroconstrucţia. Companiile membre au unităţi de producţie proprii în Bucureşti (Fabrica de Stâlpi Metalici Zincaţi) şi în Câmpina (Fabrica de Cleme şi Armături). Din grup mai face parte şi Staţia de Încercări Stâlpi, din Bucureşti, destinată testării stâlpilor de înaltă tensiune. Electromontaj este una dintre cele mai importante companii din domeniul proiectării şi realizării de lucrări energetice.

La finalul anului 2022, compania avea circa 772 de acţionari, dintre care 769 de acţionari erau persoane fizice, iar trei acţionari erau persoane juridice.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.