Cum au ajuns buzoienii să folosească bondarii în loc de pesticide
Bondari în loc de stimulent de coacere şi prădători naturali pentru daunători. Aşa sunt crescute legumele în mai multe sere din localitatea Cochirleanca din Buzău, agricultorii spunând că roşiile produse natural sunt mai gustoase, chiar dacă sunt mai scumpe.
Este forfotă mare, în această perioadă, în serele din Buzău. Oamenii culeg roadele muncii lor, şi anume legumele care de altfel le asigură şi traiul de zi cu zi.
Primele care au ajuns pe tarabe sunt roşiile.
Printre agricultorii care se pot lăuda că produc legume sănătoase se numără şi Mircea Tatu, din Cochirleanca. Bărbatul are 12 solarii care se întind pe o suprafaţă de 9.000 de metri pătraţi. Nu prea are timp să stea. Este mult de muncă în această perioadă, chiar dacă este ajutat de familie.
Citiţi mai mult pe mediafax.ro.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro