Diana Şoşoacă este „izolată în penultimul rând din PE, şi-a confirmat statutul de europarlamentar pion al Rusiei în Europa”, declară Gheorghe Falcă

Autor: Andreea Tobias Postat la 18 iulie 2024 282 afişări

Diana Şoşoacă este „izolată în penultimul rând din PE, şi-a confirmat statutul de europarlamentar pion al Rusiei în Europa”, declară Gheorghe Falcă

Diana Şoşoacă va rămâne un personaj izolat în Parlamentul European, declară la RFI eurodeputatul PNL/PPE Gheorghe Falcă.

„Nu veţi vedea vreun raport condus de doamna Şoşoacă", asigură liberalul.

Şoşoacă s-a dat în spectacol în primele ei zile din PE. Ea a făcut un live pe Facebook, în care a criticat UE pentru sprijinul oferit Ucrainei şi pentru deschiderea faţă de comunitatea LGBT, a venit îmbrăcată în port popular românesc şi a spus că va aduce un preot care să sfinţească birourile din PE.

Gheorghe Falcă spune că Diana Şoşoacă este izolată în Parlamentul European: „Ea stă în penultimul rând, este izolată din punct de vedere al grupurilor politice, ea nu a fost primită nici măcar la extremişti, pentru că este considerată, lucru care s-a şi autodefinit, pro Rusia în acest război cu Ucraina şi de aceea, la prima intervenţie, şi-a confirmat statutul de europarlamentar pion al Rusiei în Europa, cu dorinţa de a destabiliza UE".

Eurodeputatul PNL crede că Diana Şoşoacă „va rămâne un personaj izolat în Parlamentul European. Nu veţi vedea vreun raport condus de doamna Şoşoacă. De aceea, va fi în zona ineficienţei parlamentare acest personaj politic".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
falcă,
şoşoacă,

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.