Efectele atacului din SUA. Au crescut vânzările de produse cu mesaje dedicate lui Trump

Autor: Petru Mazilu Postat la 15 iulie 2024 34 afişări

Efectele atacului din SUA. Au crescut vânzările de produse cu mesaje dedicate lui Trump

Vânzările de produse inscripţionate cu mesaje legate de Donald Trump au crescut foarte mult după tentativa de asasinat. De asemenea, se vând foarte bine produsele care au mesaje despre incident.

Tentativa de asasinare a lui Donald Trump a stârnit o frenezie a mărfurilor online cu imagini cu fostul preşedinte, potrivit Sky News.

Comercianţii spun că foarte bine se vând produsele cu mesajele „Bulletproof”, „Legends Never Die”, „Grazed but not Dazed”, „Shooting Makes Me Stronger".

„Vânzările mi-au depăşit aşteptările. Nu mă aşteptam ca Trump să aibă atât de mulţi fani”, a spus Zhong Jiachi, 28 de ani, proprietarul Paxinico, un comerciant online de îmbrăcăminte.

Clienţii caută, în special, tricouri, pălării şi steaguri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
trump,
produse,

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.