Elon Musk o compară pe Giorgia Meloni cu Donald Trump

Autor: Iulia Kelt Postat la 23 septembrie 2024 6 afişări

Elon Musk o compară pe Giorgia Meloni cu Donald Trump, considerând-o un „apărător al valorilor occidentale”.

Elon Musk o compară pe Giorgia Meloni cu Donald Trump

Elon Musk şi-ar fi exprimat sprijinul pentru Giorgia Meloni, premierul Italiei, pe care o vede ca pe un „apărător al valorilor occidentale”, asemenea lui Donald Trump, scrie La Repubblica.

Afirmaţiile au fost făcute de Andrea Stroppa, un informatician italian de 30 de ani, care colaborează cu una dintre companiile lui Musk, SpaceX.

Stroppa, cunoscut pentru că în trecut a fost hacker, dar şi pentru expertiza în securitate digitală, inclusiv în calitate de consultant al fostului premier Matteo Renzi, joacă un rol complex în relaţia dintre Musk şi Italia.

Stroppa este şi un confident al lui Musk, gestionând relaţiile acestuia în Italia şi organizând întâlniri cu oficialii italieni.

Anul trecut, el l-a însoţit pe Musk la prima întâlnire cu Meloni la Palazzo Chigi.

Musk se întâlneşte cu luni cu Girogia Meloni la Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elon musk,
georgia meloni,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.