Farmec pregăteşte terenul pentru noua fabrică: „Cea mai importantă investiţie din următoarea perioadă este demararea construcţiei noii fabrici“

Autor: Cristina Roşca Postat la 27 iunie 2024 205 afişări

Producătorul de cosmetice Farmec din Cluj se pregăteşte pentru demararea lucrărilor la noua fabrică, unde urmează a-şi reloca activitatea.

Farmec pregăteşte terenul pentru noua fabrică: „Cea mai importantă investiţie din următoarea perioadă este demararea construcţiei noii fabrici“

Producătorul de cosmetice Farmec din Cluj se pregăteşte pentru demararea lucrărilor la noua fabrică, unde urmează a-şi reloca activitatea. „Cea mai importantă investiţie pe care o avem în vedere pentru următoarea perioadă este demararea proiectului de construcţie a unei noi fabrici. Prin integrarea unor tehnologii noi, moderne, vom putea să creştem ori chiar să dublăm capacităţile de producţie actuale“, spun reprezentanţii companiei autohtone.

În urmă cu mai bine de un an, producătorul de cosmetice din Cluj- Napoca a anunţat relocarea producţiei Farmec într-o nouă fabrică, un proiect de 40 mil. euro. Oficialii companiei nu înaintează acum un termen concret pentru începerea operaţiunilor care ar urma să fie finalizate în 2027, conform unui anunţ anterior.

Astăzi, Farmec are o fabrică în inima oraşului Cluj-Napoca, unde lucrează cea mai mare parte a celor aproape 700 de salariaţi. Acum, cel mai important proiect pentru firma românească îl reprezintă însă relocarea producţiei în comuna Apahida, la 18 kilometri de actuala fabrică.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Farmec,
fabrica,
constructie,
teren,
cluj,
cosmetice

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.