Iohannis, despre conflictul din Parlament: Incalificabil

Autor: Cosmin Pirv Postat la 22 mai 2024 22 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis susţine că incidentul de marţi din Parlament, în care au fost implicaţi deputaţii Florin Roman şi Dan Vîlceanu, este incalificabil.

Iohannis, despre conflictul din Parlament: Incalificabil

Preşedintele spune că aceasta este un eveniment „Made in Romania”.

„Avem evenimente nedorite, din păcate, Made in Romania, este incalificabil evenimentul de ieri din Parlamentul României, câteodată ştiţi că am mai văzut la televizor în alte ţări cum în Parlament se încearcă lămurirea unor chestiuni prin violenţă fizică, nu am crezut că o să văd vreodată în Parlamentul României aşa ceva, dar uite că am văzut”, a declarat Klaus Iohannis.

El speră că acest incident va rămâne singular.

Deputatul PNL Florin Roman a susţinut marţi, într-o postare pe Facebook, că deputatul Dan Vîlceanu l-a agresat la ieşirea din sala de plen, „în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicată în zona nasului”. El a povestit că Vîlceanu a încercat să îl muşte şi l-a prins de gât. Roman anunţă că va depune plângere penală împotriva acestuia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
klaus iohannis,
parlament,

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.