Melania Trump îl numeşte „monstru” pe autorul atacului asupra lui Donald Trump

Autor: Cosmin Pirv Postat la 14 iulie 2024 28 afişări

Melania Trump îl numeşte „monstru” pe autorul atacului asupra lui Donald Trump

Soţia lui Donald Trump, Melania, a emis duminică o declaraţie după atacul împotriva soţului ei în care îl numeşte pe atacator „monstru”.

În declaraţia publicată de The Guardian, Melania Trimpu face apel la unitate politică după tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump.

„Când am văzut cum acel glonţ violent l-a lovit pe soţul meu, Donald, mi-am dat seama că viaţa mea şi a lui Barron se află în pragul unei schimbări devastatoare. Le sunt recunoscătoare curajoşilor agenţi ai serviciilor secrete şi reprezentanţilor forţelor de ordine care şi-au riscat viaţa pentru a-mi proteja soţul”, susţine Melania Trump.

Ea vorbeşte despre atacator, numindu-l „monstru” şi spune că despre el că a „încercat să anihileze pasiunea lui Donald - râsul, ingeniozitatea, dragostea pentru muzică şi inspiraţia sa”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
melania trump,
atacator,
monstru

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.