Mircea Lucescu a anunţat jucătorii cu care va aborda meciul cu Lituania

Autor: Rafael Hekman Postat la 09 septembrie 2024 28 afişări

Mircea Lucescu a anunţat jucătorii cu care va aborda meciul cu Lituania

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal masculin Mircea Lucescu a anunţat luni la amiază lotul de 23 de fotbalişti cu care va borda meciul cu Lituania din preliminariile UEFA Nations League. Partida se joacă de la ora 21.45 pe stadionul Steaua din capitală.

Faţă de lotul cu care a abordat meciul cu Kosovo, câştigat vineri cu 3-0, Mircea Lucescu a efectuat o singură modificare, Alexandrru Chipciu luând locul lui Georghe Puşcaş.

Portari: Florin Niţă (1), Ionuţ Popescu (12), Ştefan Târnovanu (16)

Jucători de câmp: Andrei Raţiu (2), Radu Drăguşin (3), Cristian Manea (4), Virgil Ghiţă (5), Marius Marin (6), Denis Alibec (7), Alexandru Chipciu (8), Denis Drăguş (9), Nicolae Stanciu (10), Nicuşor Bancu (11), Valentin Mihăilă (13), Ianis Hagi (14), Andrei Burcă (15), Florinel Coman (17), Răzvan Marin (18), Andrei Artean (19), Dennis Man (20), Darius Olaru (21), Alexandru Mitriţă (22), Deian Sorescu (23).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lucescu,
naţionala,
lituania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.