Noul HUAWEI WATCH Ultimate, „bijuteria tehnologică” pentru cei cu spirit de aventură

Postat la 10 octombrie 2024 33 afişări

Advertorial

Într-o lume în care tehnologia şi stilul de viaţă se îmbină tot mai mult, noul HUAWEI WATCH Ultimate, în varianta Green, este un exemplu desăvârşit al inovaţiei în materie de ceasuri inteligente. Această „bijuterie tehnologică” oferă funcţionalităţi avansate integrate într-un design sofisticat. Smartwatch-ul atrage atenţia prin materialele sale de înaltă calitate, similare cu cele ale ceasurilor clasice de lux. În plus, este soluţia ideală pentru cei cu spirit de aventură, datorită tehnologiilor de ultimă generaţie pe care le propune.

Măiestria în materie de design

Noul HUAWEI WATCH Ultimate este construit din materiale premim şi are un design de ultimă generaţie.

Carcasă din metal lichid este realizată dintr-un aliaj inovator: material lichid pe bază de zirconiu, o premieră în categoria ceasurilor inteligente. Finisajele de lux ale carcasei sunt în acelaşi timp dure şi rezistente la uzură şi coroziune, durabilitatea fiind la nivel aerospaţial. Inginerii HUAWEI au reuşit să păstreze echilibrul, iar noul smartwatch este compact şi confortabil.

Rama ceramică în două culori este o altă exclusivitate a modelului HUAWEI WATCH Ultimate lansat în 2024. Bezelul este realizat din ceramică nano-tech, cu o combinaţie elegantă de verde şi alb. Această tehnologie avansată oferă o rezistenţă remarcabilă la zgârieturi şi coroziune, fiind de 6-7 ori mai dur decât oţelul inoxidabil.

Ecranul color LTPO AMOLED din sticlă de safir are dimensiuni generoase, de 1.5 inci şi asigură o experienţă vizuală vibrantă şi clară, chiar şi în condiţii de iluminare slabă sau atunci când ceasul este folosit sub apă.

Watch face-urile inspirate de lumea golfului se fac la rândul lor remarcate. Estetica clasică şi naturală a terenurilor pe care se practică acest sport atrage imediat atenţia.

Această combinaţie perfectă de stil şi durabilitate transformă HUAWEI WATCH Ultimate într-un accesoriu care se potriveşte în cele mai sofisticate medii de afaceri, deoarece reflectă excelenţa şi inovaţia.

Pregăteşte-te ca un profesionist, joacă ca o legendă

Şi pentru că vorbeam de watch face-urile inspirate din golf, noul HUAWEI WATCH Ultimate aduce în plus şi modulAdvancedGolf Course, specific acestei ediţii, devenind companionul ideal pentru cei care practică acest sport.

HUAWEI a introdus recent şi primul sistem global de terenuri de golf pe dispozitivele purtabile. Utilizatorii au acces la peste 15.000 de terenuri de golf din întreaga lume, cu vizualizări panoramice 3D ale fairway-urilor. În România, vor fi disponibile hărţile pentru Bucharest Golf Club, Transilvania Golf Club, SunGarden Golf & Spa Resort, Golf Club Paul Tomiţă şi Theodora Golf Club.

Folosind sisteme avansate GPS, ceasul oferă măsurători în timp real, cu informaţii precise despre distanţă sau gradul de compensare al pantei. De asemenea, este dotat şi cu un asistent inteligent, AI Caddie, care îi ajută pe utilizatori să-şi îmbunătăţească jocul, prin sugestii bazate pe analiza performanţelor anterioare. În plus, sistemul are capabilitatea de a monitoriza scorurile. Pe scurt, poate juca rolul de „antrenor personal” pentru golf la încheietura mâinii

Partenerul ideal în depăşirea limitelor

Pentru aventurierii pasionaţi de natură, HUAWEI WATCH Ultimate este şi un ghid de nădejde capabil să transforme fiecare excursie într-o aventură memorabilă. Modul Expedition a primit upgrade-uri importante şi oferă funcţii esenţiale pentru drumeţiiloe în locuri mai puţin umblate. 

Noua interfaţă a hărţilor este modernă şi intuitivă şi facilitează navigarea. Cu Offline Contour Map pot fi accesate hărţi detaliate ale terenurilor, chiar şi fără conexiune la internet. De asemenea, pot fi importate trasee şi personalizate. Funcţia de întoarcere pe traseu cu punct marcat este esenţială, deoarece utilizatorii noului HUAWEI WATCH Ultimate nu se vor pierde nici măcar în cele mai sălbatice locuri.

Smartwatch-ul are şi tehnologii şi funcţii special concepute pentru aventurile subacvatice, precum:

♦ Rezistenţa la apă până la 100 m: Oferă un standard de rezistenţă la apă de 10ATM, permiţând utilizarea ceasului în condiţii extreme.

♦ Mod profesional de scufundare Bühlmann: Ideal pentru scufundări, acest mod aduce precizie şi siguranţă în mediile subacvatice.

Astfel, fiecare sesiune de scufundare se transformă într-o experienţă de neuitat, alături de un ceas care poate rezista provocărilor de orice fel.

Îngrijire de înalt nivel şi o autonomie de până la două săptămâni

Sănătatea este prioritară, iar HUAWEI WATCH Ultimate 2024 o sprijină printr-o gamă variată de funcţionalităţi avansate. Spre exemplu, ceasul permite realizarea de EKG-uri printr-o simplă atingere, măsoara pulsul, saturaţia de oxigen din sânge, calitatea somnului sau nivelul de stres.

HUAWEI WATCH Ultimate este acompaniat de aplicaţia HUAWEI Health, care include şi versiunea Health+. Abonamentul superior le oferă utilizatorilor sesiuni de antrenament personalizate şi masterclass-uri cu experţi internaţionali.

Bateria smartwatch-ului asigură performanţe de neegalat. Autonomia sa poate ajunge până la 14 zile, iar încărcarea completă cu Wireless Fast Charge se face în doar 60 de minute. Noul sistem de operare oferă o experienţă fluidă şi intuitivă, iar ceasul se poate asocia atât cu dispozitivele iOS, cât şi cu cele Android.

HUAWEI WATCH Ultimate, disponibil pe HUAWEI Store

HUAWEI WATCH Ultimate, în varianta Green, are un preţ recomandat de vânzare de 4.499 lei şi este disponibil la precomandă în oferta HUAWEI Store România. Pentru comenzile plasate înainte de data de 31 octombrie 2024, clienţii vor beneficia şi de oferte speciale, după cum urmează:

  • cadou: FreeBuds Pro 3, 12 luni de garanţie extinsă şi 3 luni de abonament gratuit la HUAWEI Health+
  • pachet extra: +99 lei pentru Smart HUAWEI Scale 3.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
aventura

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.