PepsiCo promovează doi români în echipa de management pentru regiunea Europa de Est

Autor: Cristina Bellu Postat la 02 octombrie 2024 29 afişări

PepsiCo promovează doi români în echipa de management pentru regiunea Europa de Est

PepsiCo, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de snackuri şi băuturi, i-a promovat pe Emilian Dinică în rolul de East Balkans Supply Chain Director şi pe Daniel Drăguşin în funcţia de Senior Director, Supply Chain Transformation, Europe.

Emilian Dinică s-a alăturat echipei PepsiCo în 2018, unde a ocupat poziţiile de Manager al echipei Marketing Equipment, Manager de producţie la fabrica Dragomireşti, East Balkans Transformation Manager şi Central Europe Transformation Manager.

În noul rol, Emilian Dinică va fi responsabil de implementarea strategiei de Supply Chain pentru East Balkans, de optimizarea proceselor, de maximizarea nivelului de performanţă al hub-urilor operaţionale şi de producţie din East Balkans precum şi de sprijinirea iniţiativelor PepsiCo Positive.  

"Vreau să continui procesul de optimizare şi să colaborez îndeaproape cu echipele noastre pentru a atinge obiectivele companiei, menţinând în acelaşi timp o atenţie deosebită pe sustenabilitate şi excelenţă operaţională”, a declarant Emilian Dinică, East Balkans Supply Chain Director.

Emilian Dinică a preluat poziţia de East Balkans Supply Chain Director de la Daniel Drăguşin, care a fost promovat în funcţia de Senior Director, Supply Chain Transformation, Europe.

În noul său rol, Daniel Drăguşin va conduce iniţiativele de transformare a Supply Chain la nivel european, unde va optimiza reţelele de producţie, logistică şi distribuţie.

„Sunt entuziasmat de noua provocare şi de oportunitatea de a contribui la modernizarea şi optimizarea operaţiunilor de Supply Chain în Europa. Împreună cu echipele noastre, ne vom concentra pe simplificarea şi eficientizarea proceselor pentru a genera un impact pozitiv şi sustenabil în tot ceea ce facem,” adaugă Daniel Drăguşin, Senior Director, Supply Chain Transformation, Europe.

Aceste modificări în structura de conducere sunt aliniate cu strategia PepsiCo de optimizare a operaţiunilor şi dezvoltare a talentelor interne, spun oficialii companiei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.