Piatra Design a rulat afaceri de 26 mil. lei în 2023 şi a ajuns la şapte showroomuri

Autor: Bogdan Alecu Postat la 08 octombrie 2024 31 afişări

Piatra Design a rulat afaceri de 26 mil. lei în 2023 şi a ajuns la şapte showroomuri

Reţeaua de showroomuri Piatra Design a ajuns la şapte centre, odată cu deschiderea celui din Cluj-Napoca, iar în paralel, a investit şi în comerţul online. Alte showroomuri mai sunt în Constanţa, Bucureşti, Iaşi, Cluj, Braşov şi Craiova.

Piatra Design a înregistrat creşteri constante ale cifrei de afaceri, în 2023 aceasta fiind de peste 26 mil RON. În ultima perioadă compania a deschis câte un nou showroom aproape în fiecare an şi şi-a extins atât echipa, cât şi reţeaua de parteneri. De asemenea, a făcut investiţii în tehnologia de prelucrare a pietrei, la fabrica din Constanţa, ceea ce a dus la creşterea calităţii prelucrărilor şi îmbunătăţirea timpilor de livrare. 

„Ne propunem să accelerăm această expansiune, vizând o creştere de 20% a cifrei de afaceri până la sfârşitul anului 2024. Suntem încrezători că dezvoltarea teritorială, susţinută de extinderea echipei de vânzări şi marketing, precum şi investiţiile în tehnologie vor contribui la atingerea acestui obiectiv”, a declarat Georgiana Petrişor, Director Adjunct al Piatra Design.

Piatra Design este un brand al companiei Garanti Prest, înfiinţată în 2008. Din portofoliul său fac parte produse din travertin, marmură, granit, quartz şi onix, disponibile atât sub formă de plăci, de diferite dimensiuni şi grosimi, cât şi sub formă de lastre, din care sunt realizate la comandă piese personalizate - precum trepte, glafuri sau blaturi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piatra,
design,
afaceri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.