Producătorul de preparate din carne Vascar a înregistrat o creştere de 14% a cifrei de afaceri în primele 6 luni. Anul trecut a avut afaceri de 61,2 milioane de lei
Vascar, producător local de preparate din carne, anunţă o creştere de 14% a cifrei de afaceri în primele 6 luni, faţă de acceaşi perioadă a anului trecut.
Cea mai importantă evoluţie este înregistrată de segmentul preparatelor din carne, unde vânzările au crescut cu 24% în primele 6 luni din 2016, faţă de primul semestru al anului trecut. Aceeaşi categorie a marcat o creştere în volum de 26%.
„Succesul gamei complete „Moldova în Bucate” are o contribuţie importantă în evoluţia indicatorilor de business din ultimele luni. Cele mai căutate produse sunt specialităţile ţărăneşti - şunca Praga, crenwurştii din piept de pui, salamurile şi cârnaţii premium, preparate după reţete din bucătăria tradiţională moldovenească. Extinderea distribuţiei în Bucureşti, prin creşterea semnificativă a numărului de magazine tradiţionale partenere, şi dezvoltarea reţelei de IKA susţin obiectivul nostru strategic de a deveni un brand naţional preferat de toţi românii, indiferent de regiunea de unde provin”, spune Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.
Compania Vascar a fost înfiinţată în 1984 la Vaslui şi în prezent are peste 300 de angajaţi. Compania deţine fabrică de procesare şi 20 magazine proprii în regiunea Moldovei
Anul trecut a avut o cifră de afaceri de aproape 61.2 milioane de lei.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro