PSD se opune amendamentului „Iohannis”. Decizia, cu unanimitate de voturi

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 23 septembrie 2024 11 afişări

Liderii social-democraţi au decis, cu unanimitate de voturi, să se opună amendamentului ce i-ar permite preşedintelui României să candideze la alegerile parlamentare ca independent, pe listele unui partid.

PSD se opune amendamentului „Iohannis”. Decizia, cu unanimitate de voturi

Decizia social-democraţilor, de a se opune amendamentului PNL, a fost luată cu unanimitate de voturi, spun pentru MEDIAFAX surse din conducerea PSD.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus, înaintea şedinţei, că aceasta este şi recomandarea lui: „Dacă doriţi părerea mea personală, pe care mi-am conturat-o în acest moment, eu o să recomand colegilor din parlament şi mie să nu votăm un astfel de proiect”, a spus Ciolacu înaintea şedinţei..

PNL a depus, miercuri, în Parlament un proiect de lege prin care i se va permite preşedintelui ca în ultimele trei luni de mandat să poată candida la alegerile parlamentare ca independent pe listele unui partid.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
iohannis,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.