Studiu alarmant privind sortimentele ''italieneşti'' de cafea comercializate de brandurile internaţionale
Ceea ce mulţi europeni numesc cafea, italienii consideră că este deja desert.
În Italia, cafeaua este sinonimă cu espresso. Dacă vom comanda o cafea într-un bar din Trieste sau din Palermo, vom primi acelaşi degetar de espresso. Consumat la masă, este de obicei mai scump, aşadar veţi vedea multe persoane bându-şi cafeaua „al banco”, adică în picioare.
Ceea ce se comercializează însă în multe ţări ale Europei de marile lanţuri de cafenele internaţionale nu numai că nu este cafea italienească, ci este şi foarte periculoasă.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro