LIVE: ZF Real Estate by Storia.ro - Cum redefineşte flexibilitatea piaţa de birouri?

Tudose: Coaliţia politică nu mai există, pentru că oamenii au fugit de acasă

Autor: Cosmin Pirv Postat la 15 octombrie 2024 9 afişări

Coaliţia politică nu mai există, pentru că oamenii au fugit de acasă, au luat şi mobile, acum încearcă să fure şi televizorul, a spus marţi preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Tudose.

Tudose: Coaliţia politică nu mai există, pentru că oamenii au fugit de acasă

„Ştiţi care este principala cauză a divorţului? Căsătoria. Deci, asta e, nu a fost lumea fericită. Ei au fugit de acasă, au luat şi mobila, acum încearcă să fure şi televizorul”, a declarat Mihai Tudose, referindu-se la coaliţia de guvernare.

El a fost întrebat dacă sunt necesare şedinţele de coaliţie şi a răspuns: „La guvern funcţionează, la gUvern. Coaliţia politică nu mai există, pentru că oamenii au fugit de acasă”,.

Mihai Tudose a fost întrebat, de asemenea, dacă cei fugiţi se vor întoarce.

„Să vedem cine dintre ei se mai întorc, câţi se mai întorc, că va fi greu, nu?”, a spus acesta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coaliţie,
mihai tudose,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.