Tudose, despre PNL: După alegerile locale au impresia că sunt foarte puternici

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 03 iulie 2024 29 afişări

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose spune că nu este optimist în privinţa relaţiei de încredere cu PNL, dar nu crede că se rupe coaliţia de guvernare. „După alegerile locale au impresia că sunt foarte puternici. Viitorul cel mai bine se va vedea după alegerile generale”, afirmă el despre liberali

Tudose, despre PNL: După alegerile locale au impresia că sunt foarte puternici

„O să vedem mâine, că de asta avem coaliţie. Punctul de vedere iniţial al PSD a fost ca ele să fie la termen, sfârşit de noiembrie şi turul doi în decembriue. Atunci PNL a venit cu propunerea să fie în septembrie. Acum PNL a constatat că e cald, nu ştiu cred că mâine o ne spună şi cum e vremea în noiembrie-octombtrie, dacă plouă, dacă e frig, dacă e zăpadă... O să vedem”, spune Mihai Tudose

Întrebat dacă mai există o relaţiue de încredere cu PNL, el afirmă: „Eu cred că şi în coaliţia de mâine va trebui să aibă ca scop problemele guvernasmentale. Din punct de vedere al deciziilor politice comune, comportamentul din ultimul timp nu mă face foarte optimist în ceea ce priveşte relaţia de încredere”

„Când nu ai două vorbe la un loc pe diverse subiecte, iar anul ăsta au fost multe, de ce să nu ne certăm? Asta e voiaţa, face fiecare ce vrea, cum vrea.... Eu cred viitorul cel mai bine se va vedea după alegerile generale din decembrie şi atunci vedem ce spune poporul. Eu nu cred că se rupe guvernarea acum, în ultimele luni. Nu o să se rupă acum sau sper să nu se rupă, pentru că vorbim de guvernare. Relaţia politică e altceva. După alegerile locale au impresia că sunt foarte puternici. Sunt foarte puternici, foarte bine”, adaugă Tudose.

El s-a arătat deranjat când a fost întrebat când îşi stabileşte PSD candidatul la alegerile prezidenţiale.

„Vă interesează cine candidează la PSD? O să stabilim la PSD. O să vă anunţăm când stabilim. Iar aveti dvs grija când stabilim noi candidatul? Da, poate era bine să-l avem acum doi ani, dar de ce e bine pentru democraţie...”, încheie Tudose.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tudose,
pnl,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.