Florina Mihai: Când timpul se împarte între cifre şi torturi
Vârstă: 35 de ani
Funcţie: manager al departamentului Management Produse Comerciale
Companie: OTP Bank România
Număr de colegi aflaţi în subordine: 5
Număr total de angajaţi: 11.739
Cifră de afaceri (2021): 850,2 mil. lei
Profit operaţional (2021): 58 mil. lei
Experienţă: Lucrează în sistemul bancar din 2007. Încă de când studia la ASE, s-a angajat ca ofiţer clienţi într-o sucursală. De atunci, a avut parte de aproape 15 ani de evoluţie profesională
♦ Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?
Talentul se moşteneşte şi se dezvoltă. Orice formă de talent „nativ“ nu este decât potenţial, dacă noi nu dedicăm energie pentru a transforma potenţialul în performanţă. Ambiţia, sub formă de perseverenţă, determină în mare parte succesul şi transformă talentul din potenţial în rezultat.
♦ Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?
Mai mult timp. Îmi impart timpul între OTP Bank şi OLI’s Kitchen - pasiunea mea pentru gătit, în special dulciuri. O zi bună începe la birou, cu proiecte motivante, schimburi de idei şi analize şi se încheie în bucătărie, unde cel mai important KPI este bucuria de pe faţa degustătorilor.
♦ În ce loc te simţi cel mai fericită?
Mă simt fericită în prezenţa oamenilor, indiferent de loc. Locurile, persoanele, mesajele pozitive îmi marchează viaţa, au un efect puternic asupra mea, mă fac să simt că trăiesc. Fără acestea nici nu aş putea rosti cuvântul „fericire”.
♦ Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?
Cea mai mare realizare este viaţa însăşi şi sentimentul de pace şi aliniere cu mine însămi. Îmi place jobul meu, sunt înconjurată de cei pe care îi iubesc, sunt sinceră cu mine şi cu cei din jur, am planuri de viitor şi mă trezesc dimineaţa cu motivaţia de a transforma proiectele în realitate.
♦ Ce te motivează?
Mă motivează feedbackurile pozitive şi reuşitele. Torturile mă relaxează, în timp ce jobul mă activează. OTP Bank îmi stimulează gândirea logică şi structurată, OLI’s Kitchen creativitatea. La birou muncesc în echipă, în bucătărie sunt singură. Combinaţia dintre cele două este perfectă.
♦ Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?
Să faci ceea ce îţi place. Să îţi pot da seama care este menirea ta/talentul tău şi să investeşti toate resursele în acest lucru. Să te trezeşti fericit, să fii mulţumit de tine şi să ai o viaţă frumoasă aşa cum ţi-o doreşti tu, nu cum şi-o doresc alţii pentru tine.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro