Epoca puiului lent
Dorinţa de a pune pe masă alimente cât mai sănătoase îi face pe mulţi să se intereseze de condiţiile de trai ale puiului sau altui animal care le ajunge în farfurie, forţându-i pe comercianţii şi producătorii de carne să ia măsuri.
După ce ani de zile s-au străduit să obţină pui care cresc mai repede şi mai mari, aceştia constată că există suficienţi oameni dispuşi să plătească pentru carne provenită de la păsări crescute într-un ritm mai lent şi lăsate să zburde în aer liber, care sunt astfel mai gustoase, scrie Wall Street Journal.
Până la apariţia în magazine a puiului care nu creşte ca Făt-Frumos vor mai trece câţiva ani însă, deoarece trebuie repopulate fermele de păsări, iar rasele care corespund noilor cerinţe sunt destul de puţine.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro