Piscina intră la apă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 04 septembrie 2022 90 afişări

În timp ce unii renunţă la ele ca să economisească apă în condiţii de secetă, alţii constată că nu le trebuie ceva foarte mare pentru nevoile lor şi se adaptează. Aşa se face că, în ultima vreme, a apărut ceea ce se cheamă „piscină pentru scufundat”, scrie New York Times.

Utilizatorii acestui tip de piscină pot doar să se bage în apă să se răcorească, nu să şi înoate, alături de proprietari având loc şi invitaţii care se pot relaxa cu ceva de băut. Piscinele de tip nou sunt mai mici decât cele clasice şi au, de regulă, o adâncime maximă de un metru şi treizeci de centimetri, ceea ce le face mai uşor de construit şi întreţinut. Unii şi le doresc pentru că o piscină obişnuită e prea mare şi, chiar dacă se adună familia şi prietenii la câte o petrecere, toată lumea stă înghesuită într-o parte a ei şi restul rămâne nefolosit.

Altora le surâde ideea de a avea mai mult spaţiu disponibil în curte dacă alocă mai puţin pentru o piscină, putând astfel amenaja curtea mai frumos cu ajutorul unui specialist sau de a avea un loc de răcorit într-o curte mică din interiorul oraşului.  Un alt motiv al popularităţii piscinelor pentru scufundat este timpul de aşteptare redus până la finalizarea lor, în condiţiile în care nu există suficientă forţă de muncă pentru a construi piscine obişnuite.

Cererea pentru bazine de dimensiuni reduse este suficient de mare încât să existe companii care oferă piscine prefabricate din beton sau chiar din containere de marfă ce pot fi instalate mai repede la doritori decât în cazul construirii unora de la zero. Un alt avantaj al piscinelor pentru scufundat îl constituie faptul că pot fi răcite sau încălzite mai uşor, ceea ce înseamnă că pot fi folosite o perioadă mai mare din an pentru relaxarea proprietarilor ori pentru petreceri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Piscina,
construire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.