Va place caviarul de lamaie?
In meniurile cu care se mandresc maestrii bucatari din lumea intreaga ar putea aparea nu peste multa vreme un ingredient provenit din Australia, care castiga teren in SUA si seamana la aspect cu caviarul.
Ingredientul, folosit la preparate din homari, la sushi, salate si ca garnitura pentru diverse sortimente de peste la gratar, este denumit "caviar citric" si este un fruct din categoria limetelor, care, odata taiat, da la iveala un miez sub forma de bobite pline cu suc, ce aduc la aspect cu caviarul si la gust cu o combinatie dintre lamaie si limeta (lamaie verde).
Descoperit de aborigenii australieni si introdus in cultura acum circa treizeci de ani, el este cultivat in prezent in Austrialia si SUA si se spera ca va ajunge sa-i incante pe gurmanzii din toata lumea.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro