Cofetariile, o afacere de sute de mii de euro

Postat la 29 octombrie 2007 1 afişăre

Sute de mii de euro profit din frişcă şi ciocolată. Cum nimeni nu mai are timp să facă prăjituri, sărbătoriţii se calcă în picioare la rând la cofetărie. Cofetarii şi-au adaptat oferta la cerinţe: la modă sunt "miniprăjiturile" pe care românii le cumpără în cantităţi masive, ca să-şi cinstească la serviciu colegii.

În zile de sărbătoare cofetarii îşi triplează incasările. Ca să facă faţă cererii, mulţi cofetari fac şi ture de noapte. Dacă într-o zi obişnuită vând cam 50 de torturi, în zilele speciale trebuie să facă de trei ori mai multe. Şi nici aşa nu reuşesc să mulţumească pe toată lumea.

Afacerile cu marţipan şi fondante merg de minune. Mai ales că toată lumea iubeşte prăjiturile. Amenajarea unei cofetării ajunge undeva pe la 30.000 de euro, însă profitul unui lanţ de cofetării poate fi şi de 300.000 de euro pe an.

Aflati mai multe la www.protv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cofetarii,
pro tv
/articolul-zilei/pro-tv/cofetariile-o-afacere-de-sute-de-mii-de-euro-1016331
1016331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.