Accident pe Aerodromul Clinceni: Poliţiştii au deschis dosar penal

Autor: Cosmin Pirv Postat la 30 iunie 2024 29 afişări

Accident pe Aerodromul Clinceni: Poliţiştii au deschis dosar penal

Poliţiştii din Ilfov au deschis un dosar penal pentru vătămare din corporală din culpă în urma accidentului înregistrat duminică pe Aerodromul Clinceni. Conform IPJ Ilfov, un bărbat de 42 de ani a fost dus la spital după ce ar fi căzut cu paraşuta la aterizare.

Poliţiştii din Bragadiru au fost sesizaţi duminică prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi inconştient în incinta Aerodromului Clinceni.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că este vorba un bărbat în vârstă de 42 de ani, care era inconştient pe pista aerodromului.

Victima a primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD, ulterior fiind transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În urma primelor investigaţii a rezultat faptul că bărbatul în cauză ar fi căzut cu paraşuta la aterizare, evenimentul având loc în timpul unui zbor de agrement, transmite IPJ Ilfov.

Cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti, fiind deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aerodromul clinceni,
poliţie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.