100 Cele mai puternice femei din business. Oana-Alexandra Ijdelea, Managing Partner, Ijdelea şi Asociaţii

Postat la 26 septembrie 2024 31 afişări

100 Cele mai puternice femei din business. Oana-Alexandra Ijdelea, Managing Partner, Ijdelea şi Asociaţii

Cifră de afaceri: N/A

Profit net: N/A

Număr de angajaţi: 30


Biografie: Specializată în energie şi resurse naturale şi fuziuni şi achiziţii, Oana Ijdelea are o experienţă de peste 17 ani în asistarea investitorilor străini şi antreprenorilor locali cu privire la întreg lanţul operaţional legate de dezvoltarea afacerilor şi a investiţiilor în România. Oana este căsătorită şi are 2 copii.


► Cred că aveam entuziasmul, optimismul şi dispoziţia către muncă şi efort specifice generaţiei mele şi cred că aceste caracteristici au trasat succesul celor mai mulţi dintre colegii mei şi care sunt profesionişti împliniţi în domeniile lor. De la începutul carierei mi-am dat seama că antreprenoriatul este alternativa cea mai bună pentru mine şi mi-am dorit să găsesc un domeniu dinamic, cu provocări permanente, care să îmi stârnească în mod continuu interesul şi curiozitatea. În egală măsură, a fost foarte important să pot intra şi într-o buclă permanentă de învăţare şi perfecţionare. La „idealuri“ mi-am dorit să pot lăsa ceva tangibil în urma mea, să pot arăta nepoţilor într-o zi un loc şi să le spun „Uite, pui mic, şi buni a contribuit aici“. Şi aşa am pornit la drum cu propria practică privată şi am găsit domeniul energiei (sau ea m-a găsit pe mine, nu îmi este clar încă :) şi am început să fac project development (şi acum pot spune că am bifat şi căsuţa „idealuri“), am câştigat lângă mine oameni valoroşi şi cu care împart aceleaşi principii şi concepţii despre lume şi viaţă şi am ajuns în locul frumos în care mă aflu acum.

► Realitatea a coincis cu gândurile de atunci şi sunt foarte recunoscătoare pentru împlinirea cu care m-a răsplătit viaţa. Însă acest loc frumos nu a fost un dat venit din senin sau peste noapte, ci rezultatul unei discipline cazone şi a unui efort permanent care a presupus multe alegeri (unii le-ar spune sacrificii) dificile şi lecţii importante, mai ales în ceea ce priveşte oamenii.

► Cred că o bună parte din schimbarea specifică evoluţiei omenirii va fi influenţată de modul în care vom înţelege şi vom include „sustenabilitatea“ în viaţa noastră şi cum acest concept se va alinia cu avansul tehnologic. Cred că (şi) avocatura, mai ales după ce va trece entuziasmul „digitalului“, va conserva unicitatea raţionamentului minţii umane.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.