Cele mai scumpe aplicatii pentru iPhone din 2009
Magazinul de aplicatii pentru iPhone, App Store este popular pentru faptul ca ofera utilizatorilor o multime de aplicatii utile la un pret redus sau chiar gratis, majoritatea acestora costand in jur de 99 de centi.
Pe langa aceste aplicatii ieftine insa, sunt unele destul de scumpe, care depasesc 500 de dolari, scrie businessinsider.com.
Anul trecut, cea mai scumpa aplicatie existenta in magazinul App Store a fost iRa Pro: un tablou de bord pentru a accesa si a controla live mecanismele camerelor video de supraveghere, si costa 900 de dolari. "Desi are un pret destul de ridicat am vandut mai multe copii ale aplicatiei", a spus Alex Bratton, CEO Lextech Labs, compania care a creat-o.
"Pentru multe companii aceasta are un pret redus", a completata acesta specificand ca aplicatia se adreseaza in special celor care se ocupa cu monitorizarea securitatii in diverse companii, organizatii guvernamentale sau universitati, si care ruleaza mai mult de jumatate de milion de dolari. "Pentru ei, o aplicatie care costa 900 de dolari este doar o mica parte din costul pe care il platesc pentru a face afaceri", a mai spus Bratton .
Insa iRa Pro nu este cea mai scumpa aplicatie dezvoltata pentru iPhone. In 2008, un dezvoltator german a creat o aplicatie numita "I am Rich", care costa 999,99 de dolari , insa care nu avea nici o utilizare si care in mai putin de o zi a fost exclusa de Apple din cadrul magazinului de aplicatii. Cu toate acestea dezvoltatorul ei a vandut opt copii.
In prezent, Apple nu mai ofera consumatorilor aplicatii care sa coste 1.000 de dolari, insa sunt o multime care depasesc 100 de dolari, ne mai informeaza businessinsider.com.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro
- Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană