Contul lui Da Vinci
Romanul unui american obscur, Dan Brown, a maturat in doi ani toate recordurile de vanzari, instalandu-se autoritar pe primul loc in topul mondial hard-cover din toate timpurile.
"Codul lui da Vinci", o poveste cu societati secrete, coduri ce trebuie decriptate, crime, mistere medievale si teorii fanteziste, o poveste in care teribilul secret, ascuns cu strasnicie de primii crestini, e dezvaluit lumii, in fine, de o pictura din 1498. Succesul de librarie s-a transformat in fenomen editorial global, iar "Codul lui da Vinci" a devenit fundamentul a sute de mici afaceri de ocazie.
Le alimenteaza, cu harnicie, zecile de milioanele de cititori pentru care volumul a ajuns sa tina loc si de istorie a crestinismului, si de istorie a artei. Romania a replicat, si ea, originala schema de business marca "da Vinci" - validata deja in Europa Occidentala. Traducerea romanului, care a fost publicata de Editura RAO, a fost un record. Iar noi am consemnat.
Click aici pentru a citi materialul www.businessmagazin.ro
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
- Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro