Băluţă despre planşeul Unirii: Aici nu e o dispută între Daniel Băluţă şi Nicuşor Dan

Autor: Andreea Tobias Postat la 14 octombrie 2024 7 afişări

„Nu este o dispută între Daniel Băluţă şi Nicuşor Dan. Este vorba despre o problemă de siguranţă a oraşului, este o problemă legată de infrastructura critică prezentă în această zonă”, spune primarul Sectorului 4 despre planşeul Unirii, întrebat dacă îl va da în judecată pe primarul general.

Băluţă despre planşeul Unirii: Aici nu e o dispută între Daniel Băluţă şi Nicuşor Dan

Daniel Băluţă a fost întrebat luni dacă va ajunge în justiţie, în condiţiile în care a vorbit despre un abuz din partea primarului general.

„Sunt convins că domnul primar general este şi dânsul un tip non-conflictual. Este un om înţelept. Şi aici nu este o dispută între Daniel Băluţă şi Nicuşor Dan. Este vorba despre o problemă de siguranţă a oraşului, este o problemă legată de infrastructura critică prezentă în această zonă, iar aceste tipuri de dispute nu ne fac bine nici dânsului şi nici mie”, a răspuns primarul Sectorului 4.

Întrebat despre costurile intervenţiei, acesta a spus că este vorba despre 1 miliard de lei, iar banii vin de la Guvern.

Daniel Băluţă a fost întrebat şi despre avizele despre care Primăria municipiului Bucureşti spunea că ar fi nevoie.

„Vă rog din tot sufletul, în acest coş sunt toate avizele despre care vorbiţi, cu excepţia celor pe care, într-un mod abuziv, am demonstrat deja, domnul Nicuşor Dan le-a cerut, falsificând, recurgând la această modalitate incalificabilă de a emite un certificat de urbanism fals, iar în baza prezumtivului drept la proprietate, dânsul a solicitat nişte avize care nu ar fi trebuit cerute”, a răspuns primarul.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.