Când servirea mesei încape pe mâna artiştilor
Ca să organizezi o masă de pomină nu mai ai nevoie numai de bucătari de renume, ci trebuie să apelezi şi la artişti, aşa cum o arată iniţiativa Experimental Gastronomy, lansată de olandezii Martin Kullik şi Jouw Wijnsma, prin intermediul firmei lor Steinbeisser.
Aceştia, scrie CNN, organizează periodic aşa-numite experienţe culinare unice, la care cooptează maeştri bucătari care să conceapă meniuri de degustare vegane, bio şi la care folosesc produse locale şi artişti care să decidă asupra modului de servire.
Mesenii se trezesc astfel puşi în faţa unor obiecte care le-ar putea părea de-a dreptul fantastice, cum ar fi furculiţe bifurcate, linguri mult prea lungi, vase de sticlă în care trebuie să-ţi bagi limba ca să poţi bea ceva, toate acestea arătând mai degrabă ca exponatele dintr-o galerie de artă decât ca nişte piese dintr-un set de veselă şi tacâmuri şi având rolul de a-i face să stea de vorbă şi să savureze pe îndelete mâncarea.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro