LIVE: ZF Real Estate by Storia.ro - Cum redefineşte flexibilitatea piaţa de birouri?

Ciolacu: I-am spus lui Băluţă că nu e permis ce se întâmplă. Toată lumea a pierdut

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 15 octombrie 2024 21 afişări

„Am vorbit cu Daniel Băluţă şi i-am spus că nu este permis ce se întâmplă, nici de-o parte, nici de partea primarului general, nici ce se întâmplă în spaţiu public”, spune premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD.

Ciolacu: I-am spus lui Băluţă că nu e permis ce se întâmplă. Toată lumea a pierdut

„Din punctul meu de vedere nu a câştigat nimeni. Toată lumea a pierdut. Nu trebuia să se ajungă la acest lucru. În acest moment, lucrurile sunt în instanţă. Am înţeles că Daniel Băluţă a retras tot ce a fost acolo. Nu este atributul meu să ştiu cine trebuie să emită autorizaţii. Nu întâmplă nimic cu niciun ban. A fost o minciună care a depăşit imaginaţia cuiva, că acei bani s-au livrat, se fură... Banii se dau când încep lucrările. Nu a început nicio lucrare. Banii sunt alocaţi pe credite-angajament. Aşa funcţionează o administraţie”, spune Marcel Ciolacu.

El spune că „este regretabil, mai ales că vorbim de Capitala României, dar s-a intrat pe un făgaş normal”

„Am vorbit cu domnul Băluţă şi i-am spus că nu este permis ce se întâmplă, nici de-o parte, nici de partea primarului general, nici ce se întâmplă în spaţiu public. Eu am înţeles totuşi că domnul Băluţă, cu o zi înainte, a prezentat ce se va face.

Din punctul meu de vedere şi după cum am văzut expertizele şi faptul că acum 2 ani domnul primar general spunea că e o urgenţă acel pasaj. Între timp nu mai e o urgenţă. Deja mi se pare că intrăm într-o zonă mult prea neserioasă”, încheie Ciolacu.

rimarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluţă, a anunţat că demarează, în baza unei autorizaţii emisă de Primăria Sectorului 3, lucrările de refacere din temelii a Planşeului Unirii.

Primarul general şi poliţiştii locali ai Capitalei au venit, luni, să demonteze gardurile amplasate de Primăria Sectorului 4 în Parcul Unirii, însă au fost împiedicaţi de poliţiştii locali ai Sectorului 4.

Luni seara Nicuşor Dan a emis un ordin de demolare a şantierului, iar Daniel Băluţă a anunţat că „pentru a pune în siguranţă integritatea şi viaţa angajaţilor Primăriei Sector 4, dar şi a echipelor care lucrează la consolidarea planşeului peste râul Dâmboviţa de la Piaţa Unirii, am decis retragerea de îndată a tuturor”.

„Daniel Băluţă retrage acum oamenii din amplasamentul ilegal al şantierului de la Parcul Unirii. Pentru revenirea la starea de legalitate, gardurile trebuie ridicate din teren care este proprietatea Municipiului Bucureşti”, a scris luni seara pe Facebook Nicuşor Dan.

Acesta transmite că va continua toate demersurile pentru ca documentele care atestă dreptul de proprietate al PMB să fie fără echivoc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
băluţă,
unirii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.