Cum poţi să te ÎMBOGĂŢEŞTI peste noapte: Tot ce trebuie să ştii despre investiţia care îţi poate multiplica banii de până la 400 de ori în numai câteva luni

Postat la 25 ianuarie 2018 710 afişări

Cum pot să investesc în criptomonede? Ce este un ICO? Ce este un wallet? Când este cel mai bun moment să cumperi? Care este diferenţa dintre un portofoliu de acţiuni şi un portofoliu de criptomonede? Răspunsurile la cele mai frecvente întrebări cu care se confruntă investitorii atunci când vor să cumpere criptomonede şi să îşi transforme monedele virtuale în bani reali.

Cum poţi să te ÎMBOGĂŢEŞTI peste noapte: Tot ce trebuie să ştii despre investiţia care îţi poate multiplica banii de până la 400 de ori în numai câteva luni

Investiţia în criptomonede este una dintre cele mai profitabile variante de investiţii din lume. Surpriza vine însă din faptul că nu bitcoin este cea mai profitabilă alegere, ci criptomonedele care urmează să fie lansate, prin intermediul procedurii de ICO (Initial Coin Offering). Investiţia într-o criptomonedă nouă poate avea randament chiar şi de 425.000%.

 

Piaţa criptomonedelor depăşeşte 500 de miliarde de dolari, iar investitorii de pretutindeni caută posiblităţi de a accesa o felie din noul „El Dorado” al lumii.

 

Specialiştii prezenţi la evenimentul „Fenomenul Cryptocurrency în 2018”, organizat de companiile IntelDev Technologies şi Omega House, susţin că investiţia într-o criptomonedă nouă, care se lansează acum poate avea un randament mai mare decât investiţia într-o criptomonedă deja existentă, precum bitcoin sau ethereum.

 

Investiţia în criptomonede se poate face în două moduri: Cumpărarea unei criptomonede care a fost deja lansată sau investiţie în lansarea unei criptomonede noi – ICO (Initial Coin Offering).

 

În primul caz, investiţia se face prin intermediul exchange-urilor. Pentru a putea accesa un astfel de exchange, utilizatorul trebuie să îşi creeze un wallet ( portofel virtual), care poate fi accesat de către utilizator printr-un cod unic, denumit cheie privată.

 

Potrivit noilor reglementări, denumite AML (Anti Money Laundering – împotriva spălării de bani), platformele ar trebui să aibă date despre despre clienţi – KYC (Know Your Customer – cunoaşte-ţi clientul).

 

Unele platforme de exchange, la crearea wallet-ului cer o poză cu cartea de identitate, şi realizarea unei fotografii de tip „selfie” în care utilizatorul trebuie să ţină cardul bancar în mână, lăsând la vedere ultimele 4 cifre de pe card, pentru a dovedi că este al său. Nu toate platformele se conformează acestor reglementări.

 

După ce acest proces de identificare este complet, utilizatorii pot începe să cumpere monede cu bani fiat.

 

A doua variantă de investiţie, este cea într-o monedă digitală care urmează să se lanseze – procedură numită ICO.  

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.