Cum arată restaurantul ideal în opinia executive chef-ului de la Howard Johnson, un canadian stabilit de peste un deceniu în Bucureşti

Postat la 09 iunie 2015 407 afişări

Cum arată restaurantul ideal în opinia executive chef-ului de la Howard Johnson, un canadian stabilit de peste un deceniu în Bucureşti

Henrik Sebok lucrează de 30 de ani în domeniul gastronomiei, iar de peste un deceniu este executive chef la Howard Johnson, hotelul care în curând va avea cinci stele odată cu „înrolarea“ sub brandul Sheraton.

În ultimii zece ani, România în sine a trecut prin schimbări profunde, iar una dintre cele mai spectaculoase este chiar cea legată de simţuri şi de cultura aromelor. Din postura de martor şi factor al schimbării, Henrik Sebok spune că dacă într-adevăr există o revoluţie a gusturilor, aceasta este mutaţia spre calitate, abandonul porţiilor generoase pentru o simfonie a bunului gust.

Cum arată restaurantul ideal în opinia lui Henrik Sebok

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
ideal,
restaurant,
stabilire
/actualitate/cum-arata-restaurantul-ideal-in-opinia-executive-chef-ului-de-la-howard-johnson-un-canadian-stabilit-de-peste-un-deceniu-in-bucuresti-14428305
14428305
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.