Daniel Mischie, CEO-ul grupului City Grill: De-a lungul celor 20 de ani de istorie am deschis 45 de restaurante şi am închis 21, ceea ce înseamnă o rată de succes de 54%
Grupul de restaurante City Grill numără astăzi 24 de localuri amplasate în Bucureşti, acestea fiind deschise sub mai multe branduri. Unele sunt restaurante deţinute de companie, altele sunt în administrare, cum e cazul Caru’ cu Bere, spre exemplu.
“De-a lungul celor 20 de ani de istorie am deschis 45 de restaurante şi am închis 21, ceea ce înseamnă o rată de succes de 54%”, afirmă Daniel Mischie, CEO-ul grupului care are zilnic 16.000 de clienţi.
Unele localuri primesc majoritar turişti străini. E cazul celor din centrul istoric, unde ponderea vizitatorilor de peste graniţă ajunge şi la 70%. În cazul celor din malluri, pe de altă parte, domină românii.
Dincolo de restaurantele cu acelaşi nume - City Grill - şi cele sub brandul Trattoria Buongiorno, grupul are în portofoliu mai multe mărci istorice, precum Pescăruş, Hanu’ lui Manuc sau Caru’ cu Bere.
“În următorii 20 de ani ne dorim să fim prezenţi la nivel naţional şi asta atât cu brandurile actuale, cât şi cu altele noi”, adaugă Daniel Mischie.
Grupul a apărut pe piaţă acum 20 de ani când a fost deschis restaurantul City Grill din zona Primăverii, funcţional şi astăzi. Între timp, dincolo de zona de restaurante, compania a deschis un nou segment de business - hotelăria.
Per total, City Grill şi-a bugetat afaceri de 62 de milioane de euro pentru acest an, plus 10% versus 2023.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro
- Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană