Grupul UniCredit, care deţine a şaptea bancă de pe piaţa locală după active, a încheiat primele trei luni din 2024 cu un profit net de 2,6 mld. euro, în creştere cu 24% şi cu venituri în creştere cu 7%, până la 6,3 mld. euro
Grupul UniCredit, care deţine a şaptea bancă de pe piaţa locală după active, a încheiat primele trei luni din 2024 cu un profit net de 2,6 mld. euro, înregistrând un avans de 24% faţă de perioada similară a anului trecut, în timp ce veniturile au crescut cu 7%, până la 6,3 mld. euro, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii UniCredit.
Grupul UniCredit, care deţine a şaptea bancă de pe piaţa locală după active, a încheiat primele trei luni din 2024 cu un profit net de 2,6 mld. euro, înregistrând un avans de 24% faţă de perioada similară a anului trecut, în timp ce veniturile au crescut cu 7%, până la 6,3 mld. euro, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii UniCredit. „Am început anul pe o bază extrem de puternică, cu un profit net de 2,6 mdl. euro, în creştere cu 24% faţă de anul trecut, cu un ritm răsunător pe toate liniile cheie şi un RoTE de 19,5%. Acest lucru a fost susţinut de mediul îmbunătăţit al taxelor, concentrându-ne pe clienţi şi crearea de produse, precum şi un venit net din dobânzi rezilient.
În timp ce continuăm să investim, rămânem vigilenţi la costuri şi ne bucurăm de beneficiile acţiunilor anterioare întreprinse cu o rată a veniturilor din costuri de 36,2%. Calitatea superioară a activelor se reflectă într-un cost al riscului de 10 punte de bază, care va rămâne scăzut datorită abordării noastre prudente, a transmis Andrea Orcel, CEO al UniCredit.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro
- Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană