În 2017, piaţa torturilor din România a ajuns la aproximativ opt milioane de euro
Conform unui studiu realizat de Cofetăriile Delice, în România s-au vândut anul trecut peste 600 de mii de torturi, iar piaţa de profil a ajuns la aproximativ opt milioane de euro.
„Românii consumă aproximativ 600 de mii de torturi pe an. Produsele se impart în două categorii: torturi din ingrediente naturale şi torturi din prafuri. A doua categorie deţine peste 80 de procente din piaţă, deşi producătorii le comunică drept manufacturate. Clienţii trebuie să fie atenţi la consistenţa cremelor, la tipul de ciocolată folosit şi la frişcă”, declară Laurenţiu Dascălu, asociat Cofetăriile Delice.
„Pe lângă torturile care se găsesc în mod normal la raft, cofetăriile Delice au vândut, în 2017, peste 2.500 de torturi realizate special pentru diferite evenimente - nunţi, botezuri sau aniversări tematice. În topul preferinţelor se află mousse-ul alb cu fructe de pădure, tortul de ciocolată belgiană, şi torturile tip Trilogia, cu trei tipuri de ciocolată”, spune Laurenţiu Dascălu. Cel mai înalt tort creat pentru un eveniment a depăşit 2.40 metri şi a costat 24 mii de lei.
Cofetăriile Delice au avut, în 2017, o cifră de afaceri de aproximativ 22 milioane de lei. Businessul are şapte locaţii în judeţul Prahova, şi un număr de aproximativ 170 de angajaţi.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro