John Textor, patronul lui Lyon, a făcut o ofertă pentru a deveni acţionar majoritar la Everton

Autor: Rafael Hekman Postat la 10 august 2024 20 afişări

John Textor, patronul lui Lyon, a făcut o ofertă pentru a deveni acţionar majoritar la Everton

Proprietarul clubului de fotbal francez Olympique Lyonnais, John Textor, a trimis o ofertă lui Everton pentru a deveni noul proprietar majoritar, potrivit unor informaţii exclusive ale The Guardian. Publicaţia scrie că oferta lui Textor are aceiaşi termeni ca cea din runda anterioară de licitaţie.

În iunie, Textor a pierdut în faţa grupului Friedkin (care deţine şi AS Roma), care a ajuns la un acord pentru a cumpăra participaţia de 94,1% a lui Farhad Moshiri în club. Cu toate acestea, firma americană de investiţii s-a retras din afacere în iulie, ca urmare a preocupărilor legate de împrumutul de 200 de milioane de lire sterline acordat clubului de 777 Partners în timpul încercării lor nereuşite de a deveni proprietari.

The Guardian notează că există un obstacol semnificativ în calea lui Textor. Omul de afaceri american deţine deja o participaţie minoritară la Crystal Palace şi va trebui să o vândă înainte de a i se permite să cumpere Everton. Cu toate acestea, se crede că Textor este încrezător că vânzarea cotei sale de 40% nu va fi o problemă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
everton,
textor,
guardian

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.