Le Bab Bucureşti, un restaurant ce vrea să reinventeze kebabul, se aşteaptă la afaceri de un milion de euro în primul an
Restaurantul Le Bab, situat pe Calea Victoriei din Capitală, deschis în urma unei investiţii de 500.000 de euro, şi-a bugetat în primul an complet de funcţionare o cifră de afaceri de un milion de euro.
Restaurantul are 55 de locuri în interior, 35 pe terasă şi promite un kebab hibrid cu influenţe globale.
„Investiţia iniţială în restaurantul Le Bab din Bucureşti a depăşit puţin suma de 0,5 milioane de euro. Acest lucru se întâmplă destul de des în industria restaurantelor. În ceea ce priveşte veniturile, cred că o să ajungem la 1 milion de euro până în iulie 2020“, a declarat Stephen Tazer, cel care a deschis primul restaurant Le Bab în urmă cu trei ani, în cartierul Soho din Londra.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro