Leguma care poate preveni cancerul
Oamenii de ştiinţă cred că legumele, atât de populare în salate, distrug celulele tumorale.
Persoanele care consumă foarte multă ceapă roşie sunt mai puţin expuse riscului de a dezvolta un cancer ovarian, intestinal sau la sân.
Legumele conţin mai mulţi compuşi anticancer, quercetinul şi antocianii, care dau culoarea roşie.
"E adevărat însă că ceapa cu cea mai întunecată culoare are cea mai mare putere de luptă împotriva cancerului", susţine autorul studiului, Abdulmonem Murayyan.
Citeşte continuarea pe www.gandul.info
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro