Locurile de cazare all inclusive pe litoral s-au triplat
Tot mai multe hoteluri de pe litoralul românesc au adoptat în ultimii doi ani serviciile all inclusive, astfel că numărul locurilor de cazare în astfel de unităţi s-a triplat, românii având la dispoziţie în medie 2 kg de mâncare pe zi, cu sarmalele şi plăcintele în topul preferinţelor.
"Dacă acum 2 ani, erau disponibile aproximativ 1.500 de locuri în hotelurile all inclusive de 3 şi 4 stele de pe litoralul românesc, anul acesta numărul s-a triplat. Creşterea numărului de locuri alocate de hotelierii români, care s-au adaptat cererii din ce în ce mai crescute pentru acest tip de produs turistic s-a petrecut într-un ritm accelerat, ca urmare a semnalelor şi solicitărilor primite de la agenţiile touroperatoare", arată un studiu al agenţiei de turism Mareea.
Potrivit sursei citate, românii care merg la hotelurile all inclusive pe litoral sunt de regulă din categoria celor care obişnuiau să meargă în anii trecuţi în Bulgaria şi Grecia.
Cititi mai multe pe www.mediafax.ro
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro