„Nu vor să lucreze fără salarii”. Şefa unui lanţ de patiserii critică angajaţii din „generaţia de azi”

Postat la 25 februarie 2019 1308 afişări

Natalie Brennan, directorul general al patiseriei Muffin Break din Australia, are de-a face cu o reacţie dură din partea celor care au aflat că femeia critică „persoanele tinere care nu-şi mai caută programe de practică neplătită”, transmite news.com.au.

„Nu vor să lucreze fără salarii”. Şefa unui lanţ de patiserii critică angajaţii din „generaţia de azi”

Brennan dă vina pe popularitatea reţelelor de socializare şi spune că „nimeni nu mai vine la Muffin Break în căutare de programe de practică”. „Înainte de social media lumea venea mereu în căutare de perioade de practică şi nu puteam să ţinem pasul cu toate persoanele care ne căutau”, susţine femeia.

 
„Teoretic, aceştia lucrează pe gratis, dar pot să vă spun că fiecare persoană care a lucrat pentru mine ca stagiar a primit la sfârşit un loc de muncă. Fiecare persoană,” continuă Brennan.
 
„Generaţia din ziua de azi crede că social media o să le salveze carierele. Există bineînţeles această încredere în sine care creşte de pe urma numărului de urmăritori de pe Instagram sau numărul de likeuri primite la o poză”, adaugă femeia.
 
Cei care au citit despre afirmaţiile directoarei sunt de părere că aceasta caută persoane care să facă „sclavie”.
 
Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
critici,
generatie,
angajati,
salarii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.