Povestea lui Chef Mihai Cristian, tânărul pentru care bucătăria este o artă, o tehnică şi o plăcere
Găteşte de la 14 ani şi o face cu mare plăcere. Chef Mihai Cristian (22 de ani) şi-a ghidat viaţa după motto-ul “Urmează-ţi visul, fă ce-ţi place, nu asculta pe nimeni din jurul tău, nu cere păreri”, şi este mândru de ce a realizat până acum. Pentru el bucătăria este o artă, o tehnică şi o plăcere, omogenizate perfec, şi este dispus să le ofere celor interesaţi chiar şi lecţii despre cum se poate găti sănătos în orice bucătărie.
Chef Mihai Cristian a terminat şcoala de bucătari şi un curs în Salzburg, fiind bucătar şef de la 19 ani jumate. “Am muncit cel mai mult de joi, de la 9:00, până luni la ora 22:00 continuu, cu o pauză de 1 oră, pe care am ales să mi-o petrec dormind pe un congelator în depozit, apoi m-am ridicat energic pentru a continua pregătirile pentru evenimente, catering şi „a la carte”. Aşa e când ai evenimente peste evenimente şi personal bolnav. Acum am probleme cu ficatul, dar… trece”, ne-a mărturisit chef Mihai Cristian.
Cititi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro