Reţeaua se sănătate Regina Maria a investit peste 70 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical naţional
Bilanţul investiţiilor realizate de Reţeaua de sănătate Regina Maria în perioada 2010-2017 a ajuns la peste 70 de milioane de euro, cifră în care sunt incluse modernizările sau extinderea locaţiilor deja existente, dotarea acestora cu aparatură medicală de ultimă generaţie, dar şi deschiderea de noi unităţi.
Furnizorul medical privat cu 37 de locaţii proprii, peste 2 milioane de pacienţi şi peste 400.000 de abonaţi corporate doreşte să continue acest trend ascendent şi vizează extinderea reţelei şi dublarea valorilor până în anul 2020, atât pentru numărul de locaţii şi de pacienţi, cât şi pentru portofoliul de abonaţi.
Totodată, pe termen lung, Reţeaua de sănătate REGINA MARIA va continua demersul de informare în ceea ce priveşte prevenţia şi educaţia pentru sănătate, un demers început în urmă cu 21 de ani, odată cu introducerea conceptului de abonamente medicale corporate în România. REGINA MARIA a anticipat evoluţia acestui segment şi a fost primul furnizor care a introdus, anul trecut, pachetele de prevenţie pentru IMM-uri, indiferent de numărul de angajaţi.
“Un procent semnificativ din sumele investite, anual, de către REGINA MARIA, este susţinut de veniturile obţinute din abonamentele medicale. În 2016, segmentul corporate a reprezentat 30% din totalul cifrei noastre de afaceri de 91 de milioane de euro. După 21 de ani de abonamente medicale, putem afirma cu tărie că sistemul medical din România s-a dezvoltat direct proporţional cu cererea pentru aceste pachete de prevenţie. Reinvestind constant veniturile obţinute şi din abonamente am putut să deschidem mai multe locaţii noi, să aducem aparatură modernă în locaţiile din Reţea şi să îi convingem pe medicii buni să rămână în ţară.
Toate, în beneficiul direct al pacienţilor noştri. În prezent, în portofoliul REGINA MARIA sunt peste 400.000 de abonamente corporate, iar în 2017 ne propunem o creştere de 15% pe acest segment.
Avem clienţi în principalele judeţe ale ţării şi fiecare dintre ei ne este partener în acest demers de dezvoltare şi modernizare a infrastructurii medicale. Abonamentele medicale înseamnă o investiţie pe termen lung pe care companiile o fac pentru starea de bine a angajaţilor, dar şi pentru sănătatea din România, în general”, punctează Fady Chreih, CEO al Reţelei REGINA MARIA
Anul trecut, Reţeaua de sănătate REGINA MARIA a înregistrat cea mai mare creştere a portofoliului de pachete medicale, de peste 20%, cu 10% peste valoarea bugetată. Iar acest succes se reflectă şi în investiţiile pe care furnizorul medical le are în plan pentru anul în curs.
În 2017, Reţeaua de sănătate REGINA MARIA are în derulare 18 proiecte de dezvoltare, constând în extinderi, relocări şi modernizări ale locaţiilor existente, achiziţii, dar şi proiecte greenfield. În total, aceste 18 proiecte vor pune la dispoziţia pacienţilor peste 23.000 de mp de servicii medicale.
Extinderea Reţelei rămâne un obiectiv strategic pe termen lung al companiei. Astfel, de la începutul anului, REGINA MARIA a marcat deschiderea a trei locaţii noi doar în Bucureşti: Policlinica Victoria, Laboratorul Central şi Policlinica Perla. Ultima dintre acestea a fost inaugurată în urmă cu o săptămână şi pune la dispoziţia pacienţilor 13 cabinete, 20 de specialităţi medicale şi o echipă formată din peste 30 de specialişti.
În prezent, REGINA MARIA are peste 3500 de angajaţi, dintre care 1700 sunt medici, mulţi dintre ei recunoscuţi pentru performanţele lor la nivel naţional şi european. În 2016, compania a creat 700 de locuri noi de muncă, iar obiectivul pentru acest an este o creştere de aproximativ 15% a numărului total de angajaţi, în funcţie de extinderile planificate. Astfel, REGINA MARIA estimează pentru 2017 un număr de 600 de locuri noi de muncă în întreaga Reţea. Un aport consistent în îndeplinirea acestui obiectiv îl va avea deschiderea spitalului din Cluj Napoca, o investiţie totală de 15 milioane de euro, care va crea şi 300 de locuri noi de muncă.
REGINA MARIA se implică activ şi în pregătirea medicilor. În cadrul Ponderas Academic Hospital funcţionează singurul centru de training din sistemul privat pentru chirurgie laparoscopică. Acesta oferă cursuri practice şi teoretice atât pentru medicii români, cât şi pentru cei din străinătate, până acum asigurând pregătirea a peste 2.000 de medici.
Totodată, Reţeaua REGINA MARIA este principalul susţinător al Clubului Regal al Medicilor, o asociaţie profesională de elită, care până în prezent a oferit acces la cursuri de perfecţionare pentru 200 de medici, şi a organizat congrese şi conferinţe medicale la care au participat peste 2200 de specialişti.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro