Se pregăteşte o schimbare COLOSALĂ la una dintre principalele surse de venit pentru milioane de români. Ce se întâmplă cu tichetele de masă
„A crescut ponderea românilor care folosesc tichetele în restaurante, pentru că a crescut şi valoarea tichetelor, dar s-a schimbat, în timp, şi educaţia în acest sens. Cu siguranţă pe viitor va creşte numărul angajaţilor care vor folosi tichetele de masă pentru a mânca la prânz.“
„Valoarea tichetelor de masă a crescut la 15,18 lei/ zi anul trecut în luna mai (faţă de valoarea anterioară de 15,09 lei aplicată din mai 2017 – n.red.), iar anul acesta indexarea ar putea să aibă loc în august, ţinând cont că noua lege a voucherelor a intrat în vigoare în ianuarie.
Conform studiilor noastre, între 22 şi 25 de lei costă, în medie, o masă la prânz la un restaurant, cam aceasta ar fi suma necesară pentru a acoperi valoarea unei mese. Există în Parlament o iniţiativă legislativă de creştere a valorii tichetelor de masă la 20 de lei, o măsură care ar fi benefică pentru angajaţi“, a spus Dana Sîntejudean, directorul general al emitentului de tichete valorice Edenred România şi Moldova.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro